fredag 17 juli 2009

090717

Nu har jag varit och shoppat lite med min kära mamma. Blev både de ena och andra, en sak är dock säker, Det är FET mycket saker som ska köpas, hm.
Fick även ett väldigt välkommet paket med riktigt fina sängkläder och även lite andra saker hihi.

allt jag kan göra är att vänta :S

1 kommentar:

erica sa...

heeeej :) gud vad underbart det va att se din kommentar för ett par dagar sen , jag följer dig allt i bloggen om skolan och att du letar som en galning efter lägenhet :) kul att se att du vet vad du vill göra .. du verkar ha det bra därhemma iaf , skönt att höra .. du är dock saknad här i staterna , umgås inte med johanna så mycket längre heller , lite trisst "/ men jobbet som aupair flyter på och just nu har jag 4 barn dagligen .. jobbar som en gris men får ju lönehöjning nästa vecka :) FETT NAJS . hade även önskat att du hade stannat längre och upplevt utelivet här med oss , det är något så grymt och man har ju gjort en del grejer så att säga , träffade ju även en kille här .. vet dock inte hur det kommer sluta ?! u never know . what else ?? eehm , den där konstiga tysken är fortfarande kvar i din gamla familj , såg henne senast idag på aupairmötet , usch vad möten jag har varit på .. goosh , tiden går så fort ... snart hemma i sverige igen , och då lovar jag att sätta in malmö på schemat :) hoppas på att du kan få tag på din lägenhet nu då , så man kan komma och hälsa på .

NEJ, nu vart det ett aplångt inlägg :P hoppas det inte vart för tråkigt bara, du har en hint på hur det går för mig iaf , försöker även uppdatera bloggen så mycket jag kan . det jag ville ha sagt är att jag saknar dig och att jag hoppas det går bra för dig :)

VI SES SNART :):) ta hand om dig